Entree:

Begane grond: centrale entree met intercominstallatie, brievenbussen-/ bellentableau, trappenhuis, liftinstallatie en toegang tot de bergingen. Derde verdieping: galerij naar entree, gang, meterkast en toegang tot de badkamer, slaapkamer en de woonkamer. Gang voorzien van een design radiator kleur zwart. Wanden voorzien van vliesbehang.

 

Woonkamer:

De woonkamer (afm. ca. 5.49 x 5.70/3.70 m.) is voorzien laminaat en deur naar het ruime balkon. Grote raampartijen, vrij uitzicht op groen. Wanden voorzien van vliesbehang. Recent vernieuwde thermostaatkranen. Gordijnen eventueel ter overname.

 

Slaapkamer:

De slaapkamer (afm. ca. 3.40 x 2.65 m.) is gelegen aan de noordoostzijde van het complex. Met over de hele breedte een ingebouwde kastenwand met schuifdeuren.

 

Keuken:

Open keuken (afm. ca. 2.20 x 2.00 m.) met een keukenblok in rechte opstelling voorzien van blauwe fronten en glazen achterwand, afzuigkap. De keuken heeft een extra keukenblok met inbouw vriezer en inbouw koelkast merk Siemens. Losse combi oven/magnetron (inbouw mogelijk) eventueel ter overname merk Sharp.

 

Badkamer:

Luxe, mooi afgewerkte badkamer met antraciet/witte betegeling op de wand en antraciet vloertegel. De badkamer is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, wastafelmeubel. plus smalle witte kast, wandcloset en aansluiting wasmachine en droger, zwarte design radiator, luxe glazen douchedeur.

 

Algemeen:

- Inhoud : 170m3

- Woonoppervlakte : 53m2

- Gebouw gebonden buitenruimte: 8m2

- Bouwjaar : 1974

- Bijdrage VVE : € 224,03 (inclusief € 76,84 stookkosten) per maand

- Verwarming : CV blokverwarming

- Warmwater : centraal geregeld (in de VVE bijdrage verwerkt)

- Kozijnen : hardhout

- Glas : dubbele beglazing HR+

- Balkon : woning breed balkon gesitueerd op het zuidwesten ca. 5.50 x 1.30m.

met weids uitzicht over groenstrook en waterpartij.