Locatie:

Het Willemsplein is gelegen in het historische Rotterdamse Scheepvaartkwartier. In het Scheepvaartkwartier zijn meerdere gerenommeerde bedrijven gevestigd. Bovendien treft men verschillende uitstekende restaurants en populaire grand-cafe's, musea, winkels, kantoren en het Luxor theater in de directe nabijheid aan.

 

Snelle aansluitingen op het wegennet A20, A16, Maastunnel en Erasmusbrug. Op loopafstand van de watertaxi en de Fast Ferry tussen Rotterdam en Dordrecht. De haltes van diverse tram-en busverbindingen alsmede het Metrostation Leuvehaven bevinden zich op loopafstand.

 

Indeling: 

Via de representatieve entree met toilet komen we in de uiterst riante living van bijna 130 m2 met moderne open keuken en zonnig buitenterras. 

 

De keuken is royaal van opzet en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Het gevoel van ruimte wordt nog eens versterkt door de bovengemiddelde plafondhoogte in het gehele appartement en de grote raampartijen welke bijna grenzen tot aan de vloer. 

 

De grootste slaapkamer van circa 30 m2 verdient zonder meer het predicaat "master-bedroom" en biedt tevens toegang tot het zonnige buitenterras. Verder een eigen moderne en luxueuze badkamer. 

 

Twee ruime extra slaap- annex werkkamers, alsmede een moderne gastenbadkamer maken het geheel af. 

 

De dubbele garagebox in de parkeergarage is bij de prijs inbegrepen. 

 

Algemeen:

- servicekosten circa € 450,-per maand

- eigen grond

- bouwjaar 2001 

 

 

Met dit appartement/penthouse koopt u één van de allermooiste objecten uit de omgeving.